Novinar Stefan Cvetković pronađen u Beloj Crkvi

Novinar Stefan Cvetković, koji je u sredu uveče nestao u Beloj Crkvi, pronađen je danas u "širem rejonu" tog mesta, rekao je predsednik države Aleksandar Vučić.

451
“Pronađen je živ i zdrav, dlaka s glave mu ne fali. Trenutno se nalazi u policiji, tamo će se dugo zadržati, ima mnogo toga da objasni”, poručio je Vučić na vanrednoj konferenciji za novinare.
On je dodao da se sumnja da je mnogo toga namešteno, kao i da nema tragova borbi, niti tragova kočenja, dodajući da je bilo mnogo laži u vezi sa ovim slučajem.
Vučićje dodao da bezbednosni organi sumnjaju u tvrdnje koje Cvetković izneo, ali da će se one posmatrati kao da je u pitanju istina.
Na konferenciji je rečeno da je bilo dosta čudnih detalja, kao i da se došlo do “tragova da su neka lica znala da je on živ i zdrav”.
“Ima čudnih razgovora sa teritorije Kosova i Metohije, čudnih povezivanja, o tome će nadležni organi da vode računa. Da li je nešto iscenirano, to će istraga da utvrdi. Da je bilo mnogo čudnih stvari od početka, mi smo to znali, ali nismo mogli da to saopštavamo”, dodao je Vučić. 
O daljem toku istrage javnost će obaveštavati ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. (021.rs)

Podsetimo, Policijskoj stanici Bela Crkva preksinoć je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici nalazi parkirano putničko vozilo marke „polo“ na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla.

Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, nakon čega ja utvrđeno da je reč o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetković.

O ovom događaju odmah je obavešteno nadležno tužilaštvo, a policija je započela intenzivnu potragu za Cvetkovićem.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.