Potpisi podrške kraljevini Srbiji

VIDEO K9: Uduženje Kraljevina Srbija organizovalo je prikupljanje potpisa podrške za ideju o ponovnom uspostavljanju monarhije. Svoj potpis zainteresovani mogu dati u galeriji Zrno do nedelje, 27. novembra.

434

U Klubu-galeriji Zrno na Trgu Marije Trandafil do nedelje u periodu od 14 do 21 sati možete dati svoj potpis podrške.

U Udruženju kažu da im je cilj da Srbija opet postane monarhija i da njom vlada osoba koja nije stranački opredeljana, koja će okupiti ceo narod bez obzira na političko opredeljenje.

“Uduženje Kraljevina Srbija je nevladino i nestračanko udruženje koje je formirano iz nekadašnje Kraljeve omladine, 2008. je prepraslo u udruženje Kraljevina Srbija, a  Kraljeva omladina funkcioniše kao podmladak tog udruženja. Reč je o monarhističkom udružnju, udruženju građana koje skuplja i okuplja istomišljenika sa namerom ponovnog vraćanja monarhije i ponovnog vraćanja kraljevine Srbije”, rekao je Nikola Grbić iz ovog Udruženja.

Do sada su sakupili i više potpisa nego što su očekivali, a nadaju se da će na kraju broj potpisa podrške biti i daleko veći.

“Potpisi se skupljaju ne samo u Novom Sadu, nego na teritoriji cele Republike Srbije. Sada na sajtu udruženja kraljevinasrbija.com možete videti štandove gde je sve postavljeno”, kazao je Grbić.

Kako ističe Grbić, uspostavljanjem monarhije, Srbija bi imala osobu kojoj bi građani mogli da se obrate, a da se ne opterećuju stranačkim i političkim dešavanjima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.