Potpisan ugovor za dogradnju KCV

VIDEO K9: Ugovor o izgradnji i rekonstrukciji B i C bloka Kliničkog centra Vojvodine, vredAn 28,5 miliona evra, potpisali sa danas u Beogradu ministar zdravlja Zlatibor Lončar i izvršni direktor Konzorcijuma "GH holding" iz Ljubljane, Gregor Jernejc.

0
21

Radovi u Kliničkom centru Vojvodine, vredni 28,5 miliona evra, za koje je danas potpisan ugovor sa izvođačem, Konzorcijumom “GH holding”, obuhvataju rekonstrukciju i dogradnju lamela B i C Urgentno-dijagnostičkog centra površine veće od 33.200 kvadratnih metara, dogradnju tople veze sa postojećim klinikama u sklopu KCV, kao i tehničkih blokova sa saobraćajnicama i parkinzima.

Novi blokovi imaće ukupno 16 novih operacionih sala, u prizemlju će, kako je saopšteno, biti kompletna dijagnostika, odeljenje za sterilizaciju, laboratorija i nuklearna medicina. Paralelno će biti rađena rekonstrukcija Poliklinike i nabavljana nova oprema.

Posao izvođača radova dodeljen je slovenačkom konzorcijumu na međunarodnom tenderu, a finansira ih Evropska investiciona banka u sklopu šireg projekta dogradnje kliničkih centara u Srbiji.  
Rok za završetak radova je 29 meseci.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.