Postavljene slike najboljih đaka na bilbordima

VIDEO K9: Početkom ove sedmice na 30 lokacija u gradu polepljeni su na bilbordima panoi na kojima su predstavljeni najbolji učenici grada, saopštilo je Udruženje za promociju društvene odgovornosti koje realizuje projekat Učim plus znam jednako vredim. 

0
876

Početkom ove sedmice na 30 lokacija u gradu polepljeni su na bilbordima panoi na kojima su predstavljeni najbolji učenici grada, saopštilo je Udruženje za promociju društvene odgovornosti koje realizuje projekat Učim plus znam jednako vredim. 

Fotografije više od 150 učenika osnovnih i srednjih škola sa teritorije Grada koji su u protekloj školskoj godini ostvarili najznačajnije državne i međunarodne uspehe na takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti krasiće naš grad u narednom periodu, s obzirom na to da su fotografije postavljene početkom ove sedmice.

“Drago nam je da se iz godine u godinu broj učenika promovisanih u bilbord kampanji povećava, a istovremeno i broj opština, jer je u prošloj godini bilo ukupno 30 bilborda u četiri loklane samouprave sa preko 140 učenika, dok će ove godine  na više od 60 bilborda u sedam lokalnih samouprava biti promovisano oko 200 uspšenih osnovnoškolaca i srednjoškolaca”, navode u Udruženju za promociju društvene odgovornosti.

U narednim danima više od 30 bilbord panoa sa najboljim učenicima biće postavljeno u opštinama Sremski Karlovci, Žabalj, Srbobran, Bački Petrovac, Beočin i Temerin.

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.