Postavljen semafor u Ulici Račkog

VIDEO K9: Nakon brojnih zahteva sugrađana iz Petrovaradina, u Ulici račkog postavljen je pešački semafor koji će raditi u detektorskom režimu.

0
13

Nakon brojnih zahteva građana Petrovaradina i nadležne Mesne zajednice, Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije realizovala je postavljanje semaforske signalizacije na pešačkom prelazu u ulici Račkog, kod skretanja u ulicu Dinka Šimunovića, saopšteno je iz ove gradske uprave.

U cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju, semaforizacijom pešačkog prelaza u ulici Račkog omogućen je lakši prelazak pešaka preko izuzetno frekventne saobraćajnice, a naročito je povećana bezbednost dece koja ovaj pravac koriste na putu do škole, dodaje se u saopštenju.

Pešački semafor, koji će raditi u detektorskom režimu, odnosno pritiskom na taster, 30. novembra je pušten u probni rad, na žuti treptač.

Nakon probnog perioda, semafor će biti u redovnom radu pa iz Gradske uprave apeluju na vozače da povećaju opreznost i obrate pažnju na novopostavljenu signalizaciju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.