Poslodavci: “Ne zatvaraj” nikad aktuelnija tema

VIDEO K9: Inicijativa "Ne zatvaraj" nikada nije bila aktuelnija kažu u Uniji poslodavaca Srbije koji se trude da ova tema dođe na dnevni red narednog sastanka Socijalno-ekonomskog saveta.

0
9

Inicijativa “Ne zatvaraj” udruženja „Zaštitnik preduzetnika i privrednika Srbije“ i Unije poslodavaca, koja ukazuje na problem i predlaže rešenja za olako korišćenje mere zatvaranja kao represivne kaznene poreske regulative, itekako je aktuelna i ove godine, kažu u Uniji poslodavaca.

Kažnjeni poslodavac bi, kako navodi, trebao da nastavi sa poslovanjem nakon isteka roka, ali je pitanje na koji način zbog ovakvog odbijanja klijenata.

Unija poslodavaca Vojvodine inicijativu Ne zatvaraj staviće u junu na pokrajinski nivo i ukoliko bude usaglašena u raspravama kao goruća tema u Pokrajini, poslaće je na republički. Niko ne spori zakonske razloge za represivne kazne poreskih inspektora, ali se za veliki broj njih može reći da predstavljaju, praktično, kako je navela, zloupotrebu državnih organa.  

Privrednicu jesu za kažnjavanje poreskih prekršaja i legano poslovanje, ali su protiv toga da im bude ukinuto pravo na rad, naglasila je Stojšić Stojanovska, zbog čega će do kraja insistirati na sprovođenju svoje inicijative.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.