“Poslednja Krapova traka” u Crnoj kući

VIDEO K9: Monodrama Semjuela Beketa „Poslednja Krapova traka“ biće prikazana u Crnoj kući 1. februara, na Dan grada. U predstavi koja će biti humanitarnog karaktera glumi Novosađanin Vladimir Stojanov, koji je prošle godine obeležio pola veka svog umetničkog rada.

0
34

Dramski umetnik iz Novog Sada, Vladimir Stojanov, prošle godine je proslavio 50 godina svog umetničkog rada. Osnivač i rukovodilac Dopisnog pozorišta i Pozornice dramske umetnosti u Novom Sadu, pozorišni reditelj, slikar, producent, novinar i glumac, ni nakon pola veka ne povlači se sa scene, već će 1. februara opet na jednoj da zaigra i to u Crnoj kući, u predstavi „Poslednja Krapova traka“ Semjuela Beketa.

„Poslednja Krapova traka“ premijerno je izvedena na istom mestu u oktobru prošle godine, režirao ju je Predrag Ćurić, a do tada ova monodrama irskog pisca nikada nije izvođena ni na jednoj novosadskoj pozornici.

Sećanja na umetnički rad ovog Novosađanina neće pasti u zaborav jer su prošle godine, povodom njegovog jubileja, pretočena u knjizi Radomira Dražetina „Svoga pozorišta gospodar – dramski umetnik Vladimir Stojanov”

Predstava će u Crnoj kući, 1. februara početi u 20 časova i humanitarnog je karaktera, ulaz se neće naplaćivati, a posetioci će moći da ostave dobrovoljni prilog koji će biti upućen Kuhinji solidarnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.