Poslanici započeli novu sednicu

VIDEO K9: Poslanici Skupštine Srbije započeli su petu sednicu redovnog jesenjeg zasedanja. Na dnevnom sednice je, između ostalog i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o putnim ispravama.

81

Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o putnim ispravama našao se na dnevnom redu pete sednice redovnog jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije koje je počelo danas.

Na dnevnom redu je i potvrđivanje više sporazuma, među kojima je i Sporazum o operativnoj i strateškoj saradnji sa Evropskom policijskom kancelarijom.

Pred poslanicima je i usvajanje liste kandidata za predsednika Komisije za zaštitu konkurencije, kao i za tri člana Saveta Komisije za zaštitu konkurencije koje je podneo Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku.

Na devnom redu je i Predlog odluke o izboru člana Komisije za hartije od vrednosti, koje je podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

Pre utvrđivanja dnevnog reda, poslanici su postavljali pitanja, između ostalog i o tome zbog čega kompanija “Krušik” nije dobila dozvolu za izvoz municije u Jermeniju, kao i zbog čega se formira “mini šengen”, pored već postojećeg CEFTA sporazuma.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.