Poslanici započeli novu sednicu

VIDEO K9: Poslanici Skupštine Srbije započeli su petu sednicu redovnog jesenjeg zasedanja. Na dnevnom sednice je, između ostalog i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o putnim ispravama.

74

Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o putnim ispravama našao se na dnevnom redu pete sednice redovnog jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije koje je počelo danas.

Na dnevnom redu je i potvrđivanje više sporazuma, među kojima je i Sporazum o operativnoj i strateškoj saradnji sa Evropskom policijskom kancelarijom.

Pred poslanicima je i usvajanje liste kandidata za predsednika Komisije za zaštitu konkurencije, kao i za tri člana Saveta Komisije za zaštitu konkurencije koje je podneo Odbor za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku.

Na devnom redu je i Predlog odluke o izboru člana Komisije za hartije od vrednosti, koje je podneo Odbor za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

Pre utvrđivanja dnevnog reda, poslanici su postavljali pitanja, između ostalog i o tome zbog čega kompanija “Krušik” nije dobila dozvolu za izvoz municije u Jermeniju, kao i zbog čega se formira “mini šengen”, pored već postojećeg CEFTA sporazuma.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.