Poslanici sutra o osiguranju depozita

Predsednica Skupštine Maja Gojković sazvala je za sutra sednicu parlamenta na čijem će se dnevnom redu, između ostalog, naći predlozi zakona o dopuni Zakona o osiguranju depozita i o dopuni Zakona o Agenciji za osiguranje depozita.

0
532

Poslanici će razmatrati i Predloge zakona o davanju garancija Srbije u korist Nemačke razvojne banke “KfW”, po zaduženju Javnog preduzeća “Elektroprivreda Srbije” za projekat “Modernizacija sistema za otpepeljivanje TE Nikola Tesla A” i po zaduženju Akcionarskog društva “Elektromreža Srbije” za “Regionalni program energetske efikasnosti u prenosnom sistemu”, saopšteno je iz Narodne skupštine Srbije.

Među tačkama dnevnog reda sednice, koja će početi u 10 časova, jesu i Predlog odluke o izmeni Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora Narodne skupštine, koji je podnela poslanička grupa Demokratske stranke i Predlog odluke o izmenama Odluke o utvrđivanju sastava stalnih delegacija Narodne skupštine u međunarodnim parlamentarnim institucijama, koji je podnela Gojkovićeva. (Beta, RTS)

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.