Poseta Štrandu besplatna do 17. maja

VIDEO K9: Utočište od visokih dnevnih temperatura Novosađani mogu potražiti na Štrandu, gde je kupališna sezona počela početkom ovog meseca, a posete plaži besplatne su do 17. maja.

0
166

Kupališna sezona na Štrandu zvanično je počela 1. maja, a počeli su da se stiču i vremenski uslovi za posetu najuređenijoj plaži na Dunavu u Novom Sadu .

U Gradskom zelenilu kažu da su pre zvaničnog otvaranja sezone obavili sve neophodne radnje kako bi posetiocima obezbedili bezbedne uslove za boravak tokom 111. kupališne sezone.

Jelena Prica, pomoćnica direktora JKP Gradsko zelenilo, podsetila je da je Štrand otvoren za posetioce tokom cele godine, ali je kupanje dozvoljeno od 1. maja do 30. septembra.

Ulaz na plažu će biti besplatan do 17. maja, a prodaja sezonskih ulaznica počela je 12. maja na glavnoj blagajni, po cenama istim kao i prošle godine.

Akcija Humanitarni ponedeljak biće nastavljena i tokom ove godine.

Gradsko zelenilo, podsetila je Prica, angažovano je i na rekonstrukciji Dunavskog parka koja je počela u februaru, a ovih dana vidljiva je ograda postavljena kako prolaznici ulaskom kroz živicu ne bi štetili zelenilu.

Obnova i uređenje Dunavskog parka, kako je rekla, biće završena na jesen, kada će zasijati novim sjajem u centru Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.