Poseta rasadniku Gradskog zelenila

VIDEO K9: Povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i direktor ''Gradskog zelenila'' Miloš Egić posetili su radnice Rasadnika i čestitali im praznik. Prema rečima gradonačelnika Vučevića to je simboličan način da im se zahvale na tome što ozelenjavaju i ulepšavaju naš grad.

0
612

“Zahvaljujemo se zaposlenima, pre svega ženama, koje spretnim rukama vode računa o svakom detalju, ali tu su i one žene koje se bave pejzažnom arhitekturom i kreiraju zelene površine. Ovo preduzeće suočilo se sa brojnim izazovima u prethodnom periodu, ali je radom i zalaganjem, i uz podršku Grada napravilo snažan iskorak i ”stalo na noge”. Grad raste, pa smo i proširili pojas koji održava JKP ”Gradsko zelenilo” i na prigradska naselja, a pre svega u borbi protiv ambrozije i nekultivisanih biljaka”, istakao je gradonačelnik Novog Sada.

Vučević je takođe naveo da predstoji realizacija velikih projekata vezanih za to gradsko preduzeće, pre svega, izgradnja savremenijeg i opremljenijeg Rasadnika na novoj lokaciji, ali i investicija Grada i Pokrajine, vredna 70 miliona dinara, koja će preporoditi Kamenički park.

Zahvaljujući tom projektu Kamenički park biće jedno od najlepših mesta u Novom Sadu, pa će privući još više posetilaca, rekao je gradonačelnik.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.