Poseta ambasadora Tunisa

VIDEO K9: Ambasador Republike Tunis Sejf-Alah Redžeb posetio je danas Novi Sad gde je s predsednikom Pokrajinske vlade razgovarao o unapređenju saradnje svoje zemlje i Vojvodine.

0
167

Ambasadora Republike Tunis Sejf-Alaha Redžeba primio je danas predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, s kojim je razgovarao o proširivanju i intenziviranju saradnje, sa akcentom na privredi.

Tokom razgovora je ocenjeno da Srbija i Tunis imaju izuzetno dobre prijateljske i partnerske odnose, sa dugom tradicijom i diplomatskim odnosima uspostavljenim pre 63 godine.

“Namera je da radimo na unapređenju saradnje u svim oblastima od zajedničkog interesa, jer su prepoznati brojni potencijali, u privredi, poljoprivredi, kulturi i turizmu“, rekao je predsednik Mirović.

Dogovorena je poseta političke i privredne delegacije regionalnih vlasti iz Tunisa AP Vojvodini tokom marta, što će doprineti intenziviranju saradnje.

Ambasador Redžeb istakao je da je Republika Tunis veoma zainteresovana za jačanje odnosa sa Vojvodinom, pre svega u oblastima privrede, nauke i kulture, kao i u razmeni studenata.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.