Posebni informacioni sistem APR-a

VIDEO K9: Jedna vest za preduzetnike i ostala pravna lica za koje je Agencija za privredne registre omogućila dostavljanje izveštaja za 2020. godinu u Posebnom informacionom sistemu.

16

Korisnicima je od 20. januara omogućen pristup aplikaciji za dostavljanje izveštaja za statističke potrebe i finansijskih izveštaja sa propisanom dokumentacijom, odnosno izjave o neaktivnosti za 2020. godinu, preko Posebnog informacionog sistema APR-a, objavljeno je sa sajtu te agencije.

Na ovaj način, kako je precizirano, obezbeđuje se jedinstven postupak unosa, kontrole, potpisivanja i dostavljanja tih izveštaja. Aplikaciji može da se pristupi na internet stranici Registra finansijskih izveštaja.

U okviru Posebnog informacionog sistema, iz APR-a su naveli da su i ove godine obezbedila Tehničko uputstvo za potpisivanje dokumenata i zahteva kvalifikovanim elektronskim potpisom i Tehničko uputstvo za elektronsko plaćanje, kao i odgovarajuća video uputstva koja se odnose na kreiranje zahteva, popunjavanje obrazaca, potpisivanje i ažuriranje dokumentacije, plaćanje naknade, kao i potpisivanje i dostavljanje izveštaja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.