Posebna karta za dramsku predstavu

VIDEO K9: Ulaznica za predstavu „Lari Tompson, tragedija jedne mladosti“ koja je pre dve večeri održana u Kulturnom centru Novog Sada, bila je pakovanje higijenskih uložaka. Reč je o nastavku akcije Ženske inicijative da u toaletima Filozofskog fakulteta obezbede besplatne higijenske uloške za studentkinje, a u toj ideji podržala ih je i Dramska sekcija ovog fakulteta.

0
21

Predstava „Lari Tompson, tragedija jedne mladosti“ po drami Dušana Kovačevića u izvedbi Dramske sekcije Filozofskog fakulteta u Novom Sadu održana je u utorak u Kulturnom centru Novog Sada, a ono što je razlikovalo ovu predstavu od ostalih jesu ulaznice, pa tako ko je hteo da pogleda predstavu morao je da donira paket higijenskih uložaka.

Jelena Mirić kaže da je Ženska inicijativa za sada obezbedila dovoljno higijenskih uložaka za studentkinje Filozofskog fakulteta do kraja akademske godine, a cilj im je da se ova ideja proširi na čitav Univerzitet te da svi fakulteti obezbede besplatne higijenske uloške za svoje studentkinje.

Podržavajući ideje svojih koleginica, članovi Dramske sekcije Filozofskog fakulteta pokazali su da još uvek postoji empatija, iako Dušan Kovačević u predstavi „Lari Tompson, tragedija jedne maldosti“ tvrdi suprotno.

Ženska inicijativa planira da u saradnji sa Dramskom sekcijom organizuje još predstava i akcija, na kojima će, osim higijenskih uložaka, prikupljati i ostale potrepštine koje su neophodne građanima, kao na primer sredstva koja su potrebna za bebe i decu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.