Posao za 200 mladih lekara

VIDEO K9: Dvesta mladih lekara iz naše zemlje čiji je prosek 9,50 ili 10, naredne nedelje dobiće posao u nekoj od zdravstvenih ustanova, kao i mogućnost za stručno usavršavanje u okviru "Programa zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola" Ministarstva zdravlja.

0
14

Najbolji diplomirani studneti medicinskih fakulteta, njih 200, koji imaju prosek 9,50 ili 10, u okviru “Programa zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola” dobiće naredne nedelje zaposlenje u nekoj od zdravstvenih ustanova u zemlji, kao i priliku da se stručno usavršavaju.

U razgovoru s njima ministar zdravlja Zlatibor Lončar naveo je da će ugovore o radu naredne sedmice dobiti i 500 najuspešnijih diplomaca srednjih medicinskih škola, budućih medicinskih sestara i tehničara. Ministarstvo zdravlja je “Programa zapošljavanja najuspešnijih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola”pokrenulo 2018. godine i kroz njega je do sada zaposleno 511 lekara, kao i 900 medicinskih sestara/tehničara sa odličnim uspehom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.