Posao po meri za OSI

VIDEO K9: Forum mladih sa invaliditetom i Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam potpisali su juče Memorandum o saradnji, kako bi ozvaničili međusobnu podršku na projektu „Posao po meri: Ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom“, koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

0
73

Saradnja Foruma mladih sa invaliditetom i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, ozvaničena juče potpisivanjem Memoranduma, poboljšaće, kako je rečeno, status osoba sa invaliditetom na tržištu rada, podstaći jednakost u praksi zapošljavanja i pomoći u poboljšanju konkurentnosti osoba sa invaliditetom na tržištu rada kroz različite stručne obuke.

Plan je da se, saradnjom na ovom projektu, obezbedi koliko god je potrebno mesta za osobe sa invaliditetom da se uključe u programe prekvalifikacije u IT sektoru koje Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam planira da sprovede u narednom periodu.

Projekat „Posao po meri: Ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom“ finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a biće realizovan na nacionalnom nivou sa fokusom na Novi Sad, Suboticu, Zrenjanin, kao i Beograd, Niš i Valjevo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.