POS terminali u gradskim upravama

VIDEO K9: Na šalterima gradskih uprava u Novom Sadu postavljeni su POS terminali na kojima će građani moći da plaćaju takse platnim karticama.

371

Odlazak građana na šaltere gradskih uprava do sada je podrazumevao i odlazak do obližnje pošte ili banke, kako bi platili takse za traženu uslugu.

Građani će ubuduće biti pošteđeni ove vrste gubljenja vremena i živaca zahvaljujući sporazumu potpisanom između Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Srbije i Grada Novog Sada o zajedničkom prihvatanju platnih kartica Dinacard, Visa i Mastercard, na POS terminalima na šalterima gradskih uprava.

Građani, pravna i fizička lica, na ovaj način će sve takse koje prilažu uz zahteve za usluge koje pružaju gradske uprave moći da plate navedenim platnim karticama.

POS terminali na šalterima novosadskih gradskih uprava nalaze se u pisarnici Gradske uprave za opšte poslove na Trgu slobode 1, kao i u prijemnim kancelarijama ulicama Ilije Ognjanovića, Stevana Branovačkog 3, Narodnog fronta 53 i u Radničkoj broj 2.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.