Porodicama pripadnika MUP-a uručeno 128 rešenja o zaposlenju

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je danas 128 rešenja o zaposlenju članovima porodica ranjenih i poginulih pripadnika MUP-a, i naglasio da se tim simboličnim gestom država odužuje i zahvaljuje onima koji su dali život za svoju zemlju, kao i njihovim porodicama.

381

Stefanović je naglasio da Srbija mora da poštuje one koji su dali najvrednije zemlji – svoje živote i da ne dozvoli da njihova žrtva bude zaboravljena i da mora da brine o njegovim porodicama.

“Danas mi je puno srce. Ovo je jedan od najznačajnijih događaja za mene kao ministra. Drage, buduće kolege, verujte da u MUP-u ne postoji niko ko ne saoseća s vašom patnjom i ko ne želi da vas što pre vidi u našim redovima”, istakao je Stefanović.

Ministar je poželeo dobrodošlicu novozaposlenim u MUP i poručio im da će oni biti stub odbrane i bezbednosti Srbije koju će, kako je rekao, braniti svojim znanjem i marljivim radom i zalaganjem.

U ime svih koji su danas stupili u radni odnos ministru Stefanoviću zahvalila je Ivana Šoškić, koja je naglasila da za sve njih to što su dobili posao u MUP-u ima posebno značenje.

“U ime svih, hvala Vam što ne zaboravljate naše očeve i što ste nam pružili priliku da radimo u ovom Ministarstvu”, rekla je Šoškićeva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.