Ponovo rade Kovid i Non-kovid ambulante

VIDEO K9: Broj zaraženih novim sojem kovida je u porastu, Batut je dao preporuke zdravstvenim ustanovama, a Dom zdravlja Novi Sad ponovo otvara u svojim objektima Non-kovid ambulantu i Kovid centar.

0
54

Non-kovid ambulanta u objektu Doma zdravlja “Jovan Jovanović Zmaj”, u Zmaj Ognjena Vuka počela je danas sa radom u novoj zgradi ovog Doma zdravlja, na drugom spratu, u sobi broj 214.

Non-kovid ambulanta radi svakog radnog dana od 7 do 13.30 časova i služi za testiranje na korona virus pacijenata koji se pripremaju za operacije, zračnu i hemo terapiju i sve intervencije koje se rade u bolničkim uslovima.

Bris na virus kovid19 uzima se od 7 do 12 časova, a nalaz se izdaje neposredno nakon uzimanja brisa.

Broj telefona ambulante je 021/487-95-80.

Kako je saopšteno iz novosadskog Doma zdravlja, od sutra će ponovo biti otvoren i Kovid centar na Novom naselju, a radiće od 7 do 17 časova radnim danima i vikendom od 7 do 14.

Ulaz za pacijente sa simptomima kovid infekcije, biće obeležen, a nalazi se na mestu školske ambulante, sa bočne strane zgrade, dok će glavni ulaz objekta i dalje koristiti pacijenti koji odlaze na redovne preglede kod lekara.

Pacijenti koji sumnjaju na prisustvo kovid virusa mogu da odu na pregled bez zakazivanja.

Brojevi telefona Kovid centra su: 021/ 211 4879, 021 4879 213.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.