Ponovo pritužbe na rad Crne kuće

VIDEO K9: Sugrađanka Slavica Bjelovuk, koja živi pored Crne kuće, ponovo se požalila našoj redakciji na buku i uznemiravanje koje, kako tvrdi, trpi od posetilaca ovog omladinskog centra. Iz Crne kuće odgovaraju da nisu odgvorni za ono što posetioci rade kada napuste centar te da poštuju radno vreme, ali i neguju kulturu dobrosusedskih odnosa.

0
79

Nakon niza žalbi na rad Crne kuće pored koje stanuje, sugrađanka Slavica Bjelovuk ponovo je pozvala našu televizuju kako bi još jednom ukazala na probleme sa kojima se suočava, a za koje, kako tvrdi, niko nema sluha. I dalje se žali na isto tvrdeći da već 15 godina nema mira noću zbog buke i koncerata iz susednog Omladinskog centra CK13.

A tih “budalaština” je, prema njenim rečima mnogo, od buke, do lupanja na njena vrata kasno u noć, bacanja smeća ispred njene kuće i u dvorište preko zida koji je deli od Crne kuće. Podsetila je i da su pisali po fasadi njenog dela kuće, a onda natpis prekrečili.

Slavica navodi da je odlazila u Crnu kuću da im se požali, da je alarmirala sve institucije i redovno zvala policiju da prijavljuje buku i uznemiravanje, ali da, kako kaže, pomoći nije bilo. Ona, kako kaže, samo želi sopstveni mir.

Na sve te pritužbe i ovog puta iz Crne kuće odgovaraju da se uvek maksimalno trude da ponašanje svih posetilaca ovog omladinskog centra bude korektno, nadajući se da niko od njihovih gostiju nije pravio bilo kakve probleme njihovoj komšinici, ali ističu da oni ne mogu biti odgovorni za ono što neko radi kada napusti centar. Ističu i da poštuju radno vreme te da rade sve što je u njihovoj moći da neguju dobrosusedske odnose sa najbližim okruženjem.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.