PONOS SRBIJE – ODBOJKAŠI STIGLI

635
(VIDEO K9) Bronzani odbojkaši stigli su u Beograd. Dočekali su ih njihovi najdraži, ali i predstavnici države. Rečeno je da je ovaj mladi tim ponos naše zemlje, te da zbog njih u odbojku treba ulagati.
 
Reprezentativci su srećni, jer veruju da su opravdano stigli do medalje. Kažu, ona će biti obaveza više za njih na Svetskom kupu. Ponosni su, jer su bez Ivana Miljkovića i braće Grbić, uspeli su da nastave kontinuitet uspeha na velikim takmičenjima.
Predstavnici države istakli su da je tim prevazišao očekivanja kao najmlađa ekipa na šampionatu. Ocena je i da je ovo rezultat dobrog rada u Odbojkaškom savezu .
Stručni štab je zajedno sa igračima naporno radio pet meseci. Kažu da su se ostalim ekipama suprotstavili  mladošću, motivacijom i srcem. Upravo zbog toga i  odličnih rezultat u poslednjih 18 godina, iz Odbojkaškog saveza poručuju da taj sport zaslužuje veću pažnju i podršku javnosti.
Na EP u Poljskoj i Danskoj nacionalni tim otišao je sa najboljim igračima. Kako je rečeno, svi se rado odazivaju i igraju za reprezentaciju. Podsetimo, naš tim je do bronze stigao nakon pobede nad Bugarskom, rezultatom 3:0 po setovima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.