Ponavljaju se izbori na osam biračkih mesta

Osam biračkih mesta, po jednom u Kraljevu, Pančevu, Vršcu, Vrbasu, Topoli, Zrenjaninu, Bačkoj Palanci i beogradskoj opštini Zvezdara, na kojima se ponavljaju izbori za predsednika Srbije, otvorena su jutros u 7.00 sati.

231

Biračka mesta se zatvaraju u 20.00 sati, a pravo glasa ima 9.851 birač.

Odštampano je 9.900 glasačkih listića, od čega je 49 rezerva glasačkih listića od 0,5 odsto od konačnog broja birača na biračkim mestima na kojima se ponavlja glasanje.

Izbori će biti ponovljeni na biračkom mestu broj 77 (MZ “Mirijevo” na teritoriji opštine Zvezdara), na biračkom mestu broj 11 (Dom kulture, Klek u opštini Zrenjanin), biračkom mestu 48 (OŠ “Branko Radičević”, Uljma na teritoriji grada Vršca), na biračkom mestu 11 (Klub penizonera, Glogonj na teritoriji grada Pančeva).

Ponavljanje izbora biće i na biračkom mestu 11 (OŠ “Sveti Sava”, Bačka Palanka), na biračkom mestu broj 5 (zgrada prve mesne zajednice u Vrbasu), na biračkom mestu broj 18 (Osnovna škola, Jelenac na teritoriji opštine Topola) i na biračkom mestu broj 10 (Osnovni sud u Kraljevu).

Glasački listići štampani su sa jednom, dve, tri ili četiri jezičke varijante, identični su onima sa izbora 2. aprila, sa naznakom da su izbori ponovljeni.

Glasački listići biće led sive boje, a kontrolni list za proveru ispravnosti glasačke kutije štampaće se na hartiji rezedo boje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.