Pomozimo Nikoli da prohoda!

VIDEO K9: Članovi porodice našeg sugrađanina, mladog Nikole Milovanovića, apeluju na sve ljude dobre volje da, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu Nikoli da ode na operaciju u Rusiju nakon koje bi mogao da prohoda.

0
30

Zbog posledica teškog porođaja i nedostatka kiseonika, Nikola Milovanović kasni u psihomotornom razvoju, a njegova dijagnoza su cerebralna paraliza i epilepsija, kaže njegova baka Katica Kopanja.

Terapije su Nikoli prijale i dovele i uz zalaganje porodice i stručnih lica, redovnim vežbanjem i njegovim velikim trudom i upornošću, do evidentnog napretka. Međutim, napunio je 15 godina, ulazi u pubertet i potrebne su mu drugačije, skuplje terapije, a porodica je iscrpila sve svoje finansijske mogućnosti.

Na godišnjem nivou, Nikoli je za lečenje i terapije potrebno 30.000 evra, kaže Katica. Porodici je teško da finansijski isprati sve što je potrebno za njegov dalji napredak i operaciju u Rusiji.

Nikolina baka je apelovala na sve koji su u mogućnosti da pomognu, bilo SMS-om, porukom 311 na broj 3030 ili donacijom na žiro račun koji mogu pronaći na sajtu budihuman.rs/korisnik/311/nikola-milovanovic.


POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.