Pomoć za Jugoslava Berklovića

VIDEO K9: U akciji "Humani ponedeljak" Gradskog zelenila na Štrandu danas se prikuplja novac za Jugoslava Berklovića iz Sremske Kamenice, koji je nakon teške saobraćajne nezgode ostao nepokretan. Kako se bliži kraj sezone i vremenski uslovi su sve lošiji, akcija za Jugoslava biće ponovljena i idućeg ponedeljka, 26. septembra, a sa njom će biti završena i treća sezona ove humanitarne akcije.

426

Jugoslav je pre tri godine, vozeći motor, doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, posle koje je ostao nepokretan.

Preporuka lekara je da se u Kijevu obavi lečenje metodom matičnih ćelija, a za put, boravak i terapiju potrebno je obezbediti oko 10.000 evra. Jugoslava od trenutka kada je doživeo nesreću i tešku povredu kičme neguju roditelji koji su stari, a zbog nezavidne materijalne situacije ne mogu da obezbede potreban novac.

Zbog lošeg vremena, gradska plaža Štrand nije bila dovoljno posećena zbog čega će akcija sakupljanja pomoći za Jugoslava biti nastavljena i idućeg ponedeljka, a to će ujedno biti i poslednji “Humani ponedeljak” ove sezone.

Akcija prikupljanjanovčane pomoći “Humani ponedeljak”, koju već treću godinu organizuje JKP “Gradsko zelenilo”, izazvala je pozitivne reakcije Novosađana, a neki smatraju da bi je iduće godine trebalo organizovati i tokom više dana u nedelji.

Građani koji nisu u mogućnosti da dođu na Štrand i ostave dobrovoljni prilog, svoj doprinos mogu da pruže i slanjem SMS poruke u kojoj će ukucati “110” na broj 3030. Cena poruke je 100 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.