Pomoć socijalno ugroženim porodicama

VIDEO K9: Jutros su iz magacina Crvenog krsta u Petrovaradinu podeljeni paketi pomoći socijalno ugroženim porodicama u okviru Projekta direktnog ublažavanja siromaštva.

0
18

Projekat direktnog ublažavanja siromaštva Crveni krst Novog Sada godinama sprovodi u saradnji sa Gradskom upravom. U okviru ovog projekta je iz magacina Crvenog krsta u Petrovaradinu jutros podeljen deo paketa pomoći i ogrevnog drveta socijalno ugroženim porodicama.

Grad je ove godine obezbedio 7,6 miliona dinara za realizaciju Programa direktnog ublažavanja siromaštva, rekla je tom prilikom pomoćnica gradonačelnika Ljijana Koković.

Crveni krst je tim sredstvima izvršio nabavku 1.200 prehrambenih i isto toliko higijenskih paketa, kao i 600 prostornih metara mekog ogrevnog drveta za 2.500 socijalno ugroženih porodica sa teritorije Novog Sada.

Sekretar Gradske organizacije Crvenog krsta Dragan Lazić je ovom prilikom naglasio da uz podršku Grada ovu akciju tradicionalno sprovode početkom decembra, te da su veliku pomoć u ovim aktivnostima odigrali i njihovi volonteri.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.