Pomoć porodici Protić

VIDEO K9: Porodici Protić iz Žitišta 5. februara zapalio se odžak na porodičnoj kući. Ova porodica je u teškom materijalnom stanju, a obećana pomoć, kako kažu, do danas nije stigla.

9

U toku noći, 5. februara, na kući porodice Protić u Žitištu izbio je požar kada se zapalio dimnjak pri čemu je u potpunosti izgorela noseća greda zbog čega su trenutno u opasnosti od obrušavanja plafona.

Pored nemilog događaja koji je porodicu Protić zadesio početkom februara, oni se godinama suočavaju i sa nedaćama zbog duga za struju od 50 000 dinara koji je sa kamatama skoro dostigao cifru od 800 000 dinara.

Iako su se više puta obraćali nadležnim službama kao i predsedniku Opštine Žitište, Mitru Vučureviću, do pomoći do dana današnjeg nije došlo.

Aleksa i Andrija, koji su učenici Ekonomsko-trgovinske škole „Jovan Trajković“ i OSŠ „9. maj“ svoje školske obaveze obavljaju uglavnom preko dana, a ukoliko ima potrebe noću uče uz pomoć lampe.

Kuća porodice Protić nalazi se u Žitištu u ulici Vuka Karadžića br. 74 a svi koji žele i mogu da pomognu mogu im se obratiti putem telefona 0693145996.

(Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.