Pomoć porodici Dudaš iz Mužlje da dobiju krov nad glavom

VIDEO K9: Grupa Zrenjaninaca u nedelju je organizovala veliku humanitarnu akciju kako bi pomogli porodici Dudaš iz mesta Mužlje da dobiju krov nad glavom. Do sada je u ovoj akciji, koja i dalje traje, prikupljeno više od 200 hiljada dinara.

297

Program pod nazivom “Ljubav pobeđuje sve” upriličen je u Kulturnom centru Zrenjanina nakon humanitarnog trčanja koje je održano u nedelju, 24. februara.

Reč je o humanitarnoj akciji pod nazivom ,,Korakom do kuće od srca” koju je pokrenula grupa Zrenjaninaca u nameri da pomogne porodici Dudaš iz Mužlje u rešavanju njihovog stambenog pitanja. Ultramaratonci su trčali od Hrama Svetog Save na Vračaru do Hrama Svetog Arhangela Mihaila u Zrenjaninu.

Pre početka svečane akademije obratio se jedan od organizatora, Saša Nikolić, koji je istakao da je trčanje proteklo u najboljem redu.

Đurika Dudaš se ovom prilikom zahvalio svima koji su učestvovali, a rekao je i koliko im znači pomenuta akcija. 0221

Program u Kulturnom centru počeo je nastupom dečjeg hora Svetog Arhangela Mihaila nakon čega su se prisutnima obratili jerej Veselin Vlaški i stolar Mile Jurković koji je među prvima pokrenuo akciju. 

Svi koji žele da pomognu porodici Dudaš mogu im se lično javiti ili mogu izvršiti uplatu na tekući račun a sva sredstva će biti iskorišćena za kupovinu kuće porodici Dudaš. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.