Pomoć porodici Dudaš iz Mužlje da dobiju krov nad glavom

VIDEO K9: Grupa Zrenjaninaca u nedelju je organizovala veliku humanitarnu akciju kako bi pomogli porodici Dudaš iz mesta Mužlje da dobiju krov nad glavom. Do sada je u ovoj akciji, koja i dalje traje, prikupljeno više od 200 hiljada dinara.

0
326

Program pod nazivom “Ljubav pobeđuje sve” upriličen je u Kulturnom centru Zrenjanina nakon humanitarnog trčanja koje je održano u nedelju, 24. februara.

Reč je o humanitarnoj akciji pod nazivom ,,Korakom do kuće od srca” koju je pokrenula grupa Zrenjaninaca u nameri da pomogne porodici Dudaš iz Mužlje u rešavanju njihovog stambenog pitanja. Ultramaratonci su trčali od Hrama Svetog Save na Vračaru do Hrama Svetog Arhangela Mihaila u Zrenjaninu.

Pre početka svečane akademije obratio se jedan od organizatora, Saša Nikolić, koji je istakao da je trčanje proteklo u najboljem redu.

Đurika Dudaš se ovom prilikom zahvalio svima koji su učestvovali, a rekao je i koliko im znači pomenuta akcija. 0221

Program u Kulturnom centru počeo je nastupom dečjeg hora Svetog Arhangela Mihaila nakon čega su se prisutnima obratili jerej Veselin Vlaški i stolar Mile Jurković koji je među prvima pokrenuo akciju. 

Svi koji žele da pomognu porodici Dudaš mogu im se lično javiti ili mogu izvršiti uplatu na tekući račun a sva sredstva će biti iskorišćena za kupovinu kuće porodici Dudaš. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.