Pomoć porodicama u Baču

Opština Bač dobiće milion i 900 hiljada dinara za pomoć porodicama koje su ostale bez domova u požaru koji je izbio 23. oktobra, odlučeno je danas na sednici Pokrajinske vlade.

0
35

U požaru koji u naselju Ekonomija I u Baču, 23. oktobra je bez stanova ostalo 16 porodica.

Pokrajinska vlada je na današnjoj sednici donela rešenje da ovoj opštini opredeli 1,9 miliona dinara za pomoć u obezbeđivanju smeštaja za ove porodice i za troškove električne energije, dok ne bude rešeno njihovo stambeno pitanje.

Na sednici Pokrajinske vlade donet je i niz kadrovskih rešenja o postavljenju podsekretara i pomoćnika u nekoliko pokrajinskih sekretarijata, kao i vršilaca dužnosti direktora u vojvođanskim javnim preduzećima i institucijama.

Tako je za vršioca dužnosti direktora Javnog vodoprivrednog preduzeća „Vode Vojvodine“, do imenovanja direktora po sprovedenom javnom konkursu, imenovan Srđan Kružević, master ekonomista, za direktora Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine imenovan je diplomirani pravnik Aleksandar Simurdić.
Doneta su i rešenja o imenovanju diplomirane menadžerke Ljiljane Mihajlović za vršioca dužnosti direktorke Kancelarije za inkluziju Roma, dok je za vršioca dužnosti direktora Doma za lica sa oštećenim vidom „Zbrinjavanje” u Pančevu, postavljen Miloš Đorđević, specijalista strukovni ekonomista iz tog grada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.