Pomoć APV u saniranju posledica nevremena

VIDEO K9: Sa 22 miliona i 100 hiljada dinara Pokrajinska vlada pomaže Gradu Novom Sadu u otklanjanju štete od nevremena, saopšteno sa sednice Pokrajinske vlade.

0
55

Specijalizovane ekipe Javnog preduzeća „Vojvodinašume“ pomoći će novosadskim gradskim komunalnim službama u otklanjanju štete nastale u julskom nevremenu, za šta će iz pokrajinskog budžeta biti usmereno 22,1 milion dinara za uklanjanje polomljenih stabala sa javnih površina na teritoriji Novog Sada.

Pokrajinska vlada usmeriće sredstva Javnom preduzeću „Vojvodinašume“ s obzirom da, kako je saopšteno, novosadska javna preduzeća nemaju dovoljne tehničke kapacitete da u kratkom vremenskom periodu saniraju posledice nevremena.

„Vojvodinašume“ su zadužene da pomogne gradskim komunalnim službama budući da raspolažu potrebnom mehanizacijom i radnicima koji su već na terenu.

Dodaje se i da će biti angažovano sedam građevinskih mašina, tri hidraulične dizalice sa korpom, kao i 23 radnika, koji će u narednih trideset radnih dana asistirati gradskim komunalnim službama na seči i uklanjanju polomljenih stabala.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.