Pomeren rok za plaćanje Informatike

VIDEO K9: Pomeren je rok za izmirivanje obaveza građana prema JKP "Informatika". Do sada svoje dugovanje građani su morali izmiriti do 20. u mesecu, a sada se uvodi produžetak roka do 28. Novi rok stupa na snagu od januara meseca, odnosno, važi za račun koji građanima stiže u februaru.

0
550

JKP “Informatika” pripremila je jednu olakšicu i novinu za svoje korisnike. Naime, račun objedinjene naplate za usluge koje pruža ovo preduzeće od januara, moći će da se plati do 28. februara.

“Pomerili smo rok za plaćanje računa sa 20. u mesecu na 28. u mesecu, počevši od računa za januar 2017. godine, koji će građani dobiti početkom februara, kako inače dobijaju račune. Na ovaj način ćemo omogućiti i penzionerima i svima ostalima kojima primanja dospevaju do 25. u mesecu da izmiruju svoje račune na vreme i da samim tim mogu ravnopravno da učestvuju u trci od oslobađanja plaćanje jednog mesečnog računa”, Mirjana Beronja, portparolka Informatike.

Beronja je istakla kako se JKP “Informatika” u protekloj godini uključivala u razne humanitarne akcije, dok su neke i sami organizovali. Svakako, ovu godinu je obeležila najviše akcija ”Plava kućna računaljka”.

“Naša akcija Plava kućna računaljka ima pre svega za cilj tj osnovni cilj je darivanje naših vernih i redovnih korisnika i na taj način svakako stimulišemo naše korisnike da budu redovne platiše. Plava kućna računaljka je uspešan projekat preduzeća, jer je nivo naplate podignut za više od 5%, a sa druge strane, podsećamo korisnike da redovno plaćaju svoje račune”, navela je Beronja.

Podsetimo, odlukom Skupštinе Grada Novog Sada od oktobra 2011, sugrađanima koji su rеdovno izmirivali svojе obavеzе prеma gradskom komunalnom sistеmu omogućеno jе oslobađanjе plaćanja ukupnе obavеzе jеdnog mеsеčnog računa za stambеno-komunalnе uslugе.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.