Pomen žrtvama požara u “Kontrastu”

VIDEO K9: Povodom trogodišnjice tragičnog požara u diskoteci "Kontrast" u Novom Sadu, u kome je živote izgubilo šestoro mladih ljudi, danas je ispred tog objekta održan pomen žrtvama.

483

Pomenu su prisustvovali članovi porodica nastradalih i sugrađani koji su na ulazu u Kontrast položili cveće i zapalili sveće.

U ime Grada Novog Sada pomenu su prisustvovali član Gradskog veća Novog Sada za kulturu Vanja Vučenović, član Gradskog veća za sport i omladinu Predrag Svilar, pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Bojan Torbica i šef Kabineta gradonačelnika Aleksandar Petrović.

[quote_box_center]“Grad Novi Sad, na čelu sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem, izražava najdublje saosećanje sa porodicama žrtava, a šestoro mladih ljudi, nastradalih u požaru, 1. aprila 2012. godine u diskoteci ‘Kontrast’, Novi Sad nikada neće zaboraviti “, navodi se u saopštenju za javnost koje je tim povodom izdato iz kabineta gradonačelnika.[/quote_box_center]

U tragičnom požaru tačno pre tri godine život su izgubili Marina Aničić, Zoran Ignjatović, Marko Pavlović, Renato Vuković, Milena Dalmacija i Tamara Miladinović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.