POMAK U DOGOVORU SA ETV

U mailu koji je danas stigao Kanalu 9 od JP Emisiona tehnika i veze, upućena je molba Kanalu 9 da razmotri predlog Sporazuma o regulisanju međusobnih prava i obaveza i dostavi svoje eventualne primedbe i predloge radi usaglašavanja konačnog teksta.

0
664

Danijela Matić, rukovodilac službe komercijalnih postova poslala je danas mail u kojem je zamolila Kanal 9 da razmotri predlog Sporazuma o regulisanju međusobnih prava i obaveza dostavi eventualne primedbe i predloge radi usaglašavanja konačnog teksta.

JP ETV je pozvao Kanal 9 i da dostavi svoj signal od ES Crveni Čot, kako bi se program TV Kanal 9 Novi Sad odmah emitovao, uz napomenu da potpisivanje Sporazuma nije uslov da odmah uključe signal i emituju program TV Kanal 9 Novi Sad.

U svom odgovoru, Maja Pavlović je istakla da bi puštanjem signala TV Kanala 9, pod uslovima iz Sporazuma ili bez Sporazuma, značilo da bi se TV Kanal 9 našao u još goroj situaciji, već za mesec dana.

Upravo zbog toga, Kanal 9 je još jednom zamolio da g. Ljajić, pre nego što Sporazum bude potpisan i signal TV Kanala 9 bude pušten, zakaže sastanak sa ministrima i regulatorima, kako je Maja Pavlović već ranije predložila.
Što se tiče samog Sporazuma, Kanal 9 je predlažio da se JP ETV obaveže da zbog postojećeg duga Kanala 9 neće pokretati nikakve sudske postupke i druge aktivnosti do okončanja Upravnog postupka koji je Kanal 9 pokrenuo još 2015. godine, a koji još uvek nije rešen.
Takođe, predložili su da nakon puštanja signala, Kanal 9 nema nikakve obaveze plaćanja ETV-u dok se ne završe pokrenuti postupci i ne utvrdi ko je kome i koliko zaista dužan.
“Čim budem dobila datum sastanka i čim budemo usaglasili uslove Sporazuma, biće ispunjeni uslovi da privremeno prekinem sa štrajkom”- navela je Maja Pavlović na kraju svog odgovora JP ETV.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.