Politika prilagođena ekonomiji

VIDEO K9: Šta je zajedničko žutim prslucima u Francuskoj, tenzijama između italijanske vlade i Brisela, ili američke administracije i federalnih rezervi i kakve to veze ima sa Srbijom, na tribini održanoj u Zrenjaninu pojasnio je beogradski advokat Branko Pavlović.

311

U maloj Sali Kulturnog centra održana je tribina o odnosu javnog duga države i mogućnošću vođenja samostalne ekonomske politike.

Gost predavač na ovoj tribini je bio eminentni beogradski advokat Branko Pavlović, jedan od najboljih poznavaoca posledica ekonomske neoliberalne politike.

Branko Pavlović rođen je 11. juna 1960. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirao je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1984.godine, od 1986. počinje da radi kao advokatski pripravnik, Pravosudni ispit položio je 1988., a od 1989.godine bavi se advokaturom.

Po političkom ubeđenju Pavlović je najbliži levim socijal-demokratama, sa snažnim osloncem na nacionalnu državu bez koje razvoj u Srbiji nije moguć. (Prilog KTV Zrenjanin)

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.