Politički stav ili trolovanje stvarnosti

VIDEO K9: Grafiti, a sada i transparenti kojima na uvredljiv način prozivaju pojedine opozicione političare izazvale su brojne negativne reakcije u delu javnosti i u redovima opozicionih stranaka.

0
39

Grafiti, a sada i transparenti kojima na uvredljiv način prozivaju pojedine opozicione političare izazvale su brojne negativne reakcije u delu javnosti i u redovima opozicionih stranaka.

Novosadski odbor Pokreta Dveri, u reakciji na transparente u Novom Sadu na kojima je lider ovog pokreta označen kao “fašista”, navodi da je Obradović i pre dve godine targetiran ovim nazivom te da je zbog toga dobio sudske procese protiv ove vlasti. Predsednik Novog optimizma ovakav vid političkog izražavanja nazvao je skaradnim.

Nedoličan je ovakav način manifestacije svojih političkih pozicija, kaže Gubački.

Politička igra oko diskreditacije neistomišljenika ovim je spuštena na ozbiljno nizak nivo, a sa druge strane, reč je i o skretanju pažnje sa tema koje su mnogo važnije za građane, smatra Grubački.

Simptomatično je što se ovi natpisi pojavljuju u trenucima reakcije pojedinih opozicionih stranaka na ključne tačke u delovanju aktuelne vlasti vezanom za Kosovo i Metohiju, kako pre nekoliko dana, tako i danas za kada su parlamentarne stranke Dveri-Patriotski blok, Koalicija NADA i Zavetnici najavili na Platou ispred Hrama Svetog Save održavanje skupa protiv evropskog plana za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.