Policija uskoro i na rekama

VIDEO K9: Ministarstvo unutrašnjih poslova radi na formiranju nove organizacione jedinice koja će se baviti bezbednošću na rekama, izjavio je danas ministar Aleksandar Vulin.

0
12

Ubrzo će biti formirana nova organizaciona jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova koja će se baviti isključivo bezbednošću na rekama i plovnim putevima, izjavio je ministar policije Aleksandar Vulin koji je danas prisustvovao zajedničkoj vežbi više organizacionih jedinica MUP-a u prikazivanju veština i sposobnosti u suzbijanju krivičnih dela krijumčarenja robe na rekama i plovnim putevima.

Cilj formiranja nove organizacione jedinice je, kako je naveo, da se objedine sve policijske snage koje dejstvuju na rekama i koje će plovne puteve učiniti bezbednim i sigurnim.

Prema njegovim rečima, današnjom vežbom na Savi pripadnici Žandarmerije, kriminalističke, granične, rečne i Helikopterske jedinice, kao i Sektora za vanredne situacije prikazali su procedure i zajedničke načine delovanja prilikom otkrivanja krijumčara naftom, njihovog hapšenja i savladavanja.

U vežbi su učestvovala 63 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova sa 11 plovila i jednim helikopterom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.