Policija traga za trostrukim ubicom u Novom Sadu

Policija intenzivno traga za osumnjičenim za trostruko ubistvo koje koje je jutros počinjeno na Telepu.

263

Prema rečima ministra policije Nebojše Stefanovića, policija je angažovala sve jedinice Ministarstva i helikoptersku jedinicu i žandarmeriju.

“Došli smo do nekih inicijalnih informacija vezano za kretanje izvršioca. Pratimo te informacije, sad se vrši pretraga terena. Ja očekujem da će on relativno brzo biti u rukama policije. Naravno, tragično je kad se ovako nešto dogodi i to je stvar koja mora da se menja u našem društvu. Treba raditi preventivno, to treba da rade svi u društvu i zato počinjemo još od škole”, naveo je Stefanović.

Jutros oko 8 časova, u porodičnoj kući, pronađena su tri beživotna tela, dve žene i jednog muškarca, saopštila je policija. Svo troje pronađeni su sa povredama glave, što ukazuje na to da je reč o trostrukom ubistvu.

Ubistvo se dogodilo na Telepu, u Ulici Petefi Šandora 156b, a 021 prenosi da su ubijeni Branislav Pajić (57), njegova supruga Nada Pajić (57) i njihova ćerka Mirjana Janković (32). Isti izvor navodi i da su žrtvama povrede nanete tupim predmetom.

Prema saznanjima 021, policija traga za mužem ubijene Mirjane Janković, Goranom, koga je pre dve nedelje prijavila za nasilje u porodici i tada mu je određena zabrana prilaska. Mediji pišu da protiv njega postoji i prijava za ilegalno posedovanje oružja.

Oni imaju dvoje dece, dečake od 8 i 10 godina, a prema nezvaničnim informacijama, deca su bila u kući u trenutku ubistva. (MUP, 021.rs)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.