Pola tone hrane za pse pokojnog Ivanovića

VIDEO K9: U nedelju je u centru Novog Sada bila organizovana akcija prikupljanja hrane i novčane pomoći za 74 psa pokojnog Ivana Ivanovića, o kojima u Aranđelovcu sada brinu Ivanova supruga i kćerka. Novosađani su pokazali veliku empatiju te u ovoj akciji prikupili preko pola tona hrane i 88.000 dinara.

0
12

Više od pola tone hrane i novca u vrednosti od 88.000 dinara prikupili su Novosađani za 74 psa pokojnog Ivana R. Ivanovića.

Ovu akciju je u prošlu nedelju na Trgu slobode organizovao Tim za dobrobit životinja Građanskog pokreta „Bravo“.

Ivanovi psi smešteni su na placu njegove kuće u Aranđelovcu, gde im je Ivan sazidao bokseve, a brigu o njma sada vode njegova supruga Dobrica i kćerka. Apel za pomoć i dalje je aktuelan jer im je potrebna kontinuirana podrška kako bi mogle da nastave da čuvaju pse.

Osim pomoći u vidu hrane, novčane donacije ili veterinarskih usluga, svi koji žele mogu i udomti pse. Četiri štenca za udomljavanje bila su i na štandu na kojem je u nedelju prikupljana pomoć, a zainterosavni za udomljavanje ovih kučića mogu se javiti Pokretu Bravo.

Novčana donacija može se uplatiti na račun: Dobrica Damjanac, OTP banka, 325-9300500190488-92 ili na PayPal: dobrica3@gmail.com.

Ivan R. Ivanović bio je aktivista koji je svoj život posvetio borbi za dobrobit životinja, a široj javnosti postao je poznat nakon protestne šetnje od Smederevske Palanke do Beograda, posle koje je devet dana štrajkovao glađu ispred zgrade Predsedništva zbog ubijanja napuštenih pasa u Smederevskoj Palanci.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.