Pokrajinska vlada odobrila dalju obnovu i opremanje škola i bolnica

Pokrajinska vlada danas je odlučila da se nastave obnova, rekonstrukcija i opremanje zdravstvenih ustanova, škola, domova učenika i ustanova socijalne zaštite na teritoriji Vojvodine, a koje se odvijaju u saradnji s Kancelarijom za upravlanje javnim ulaganjima Srbije i lokalnim samoupravama.

0
651

Između ostalog, vlada je odobrila Institutu za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici da otpočne adaptaciju dela zgrade Klinike za opstruktivne bolesti pluća i akutne pneumopatije i Klinike za pulmološku onkologiju. Vrednost radova iznosi 16,13 miliona dinara, od čega je 10 miliona obezbedio Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo.

Saglasnost je dobila i Opšta bolnica u Pančevu za rekonstrukciju Internističkog bloka. Prema idejnom projektu, procenjena vrednost iznosi oko 490 miliona dinara. Sredstva su obezbeđena preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine.

Rešenjem vlade omogućeni su radovu u Srednje-tehničkoj školi „Mileva Marić“ u Titelu, Osnovnoj školi „Isa Bajić“ u Kuli, Srednjoj stručnoj školi „4. juli“ u Vrbasu i Srednjoj stručnoj školi „Vasa Pelagić“ u Kovinu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.