Pokloni deci stradalih pripadnika MUP-a

VIDEO K9: Povodom početka nove školske godine juče su uručeni prigodni pokloni deci stradalih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

127

Deci stradalih pripadanika Ministarstva unutrašnjih poslova koja pohađaju osnovnu i srednju školu, prigodne poklon pakete pred početak nove školske godine uručio je ministar policije Nebojša Stefanović.

“Važno mi je da uvek pokazujemo brigu o svim onim ljudima koji su za ovu zemlju učinili najviše, dali svoj život. Vi, kao njihova deca, neko ste o kome mi uvek moramo i hoćemo zaista svim srcem da vodimo računa. Hoćemo da se brinemo, hoćemo da zajedno radimo. Znate da na nas možete da računate u svakom trenutku. Sve što vam treba, sve što pomislite da možemo da uradimo, slobodno se obratite nama”, rekao je tom prilikom Stefanović.

Svako iz ministarstva će sa najvećim poštovanjem učiniti sve što može za ovu decu, naglasio je ministar, kako bi bio unapređen svaki segment života tih mladih ljudi.

“Kao što znate, mi smo se trudili uvek da sve one koji su pripadnici porodica ranjenih i stradalih policajaca zaposlimo. Svi vi, kad završite školu, ako ikada u svom životu budete želeli da budete deo ministrastva unutrašnjih poslova, slobodno se obratite. Uvek ćete imati prioritet”, kazao je Stefanović.

Deca su imala priliku i da se druže s pripadnicima Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije i Helikopterske jedinice koji su im prikazali svoju opremu i vozila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.