Pojedinačno prvenstvo Vojvodine u boksu

VIDEO K9: Nakon tri godine Novi Sad će ponovo ovog vikedna biti domaćin Pojedinačnog prvenstva Vojvodine u boksu, na kojem će učestvovati i osam takmičara Bokserskog kluba Vojvodina.

0
128

Pojedinačno prvenstvo pokrajine u boksu biće održano predstojećeg vikenda na SPENS-u, a na njemu će učestvovati i sportisti Bokserskog kluba Vojvodina.

Milan Kozomara, predsednik i trener BK Vojvodina, kaže da rezultat koji će Vojvodina ostvariti na ovom prvenstvu nije toliko bitan jer je u zadnjih pet godina Vojvodina bila nauspešniji klub na ovom Prvenstvu.

Bokserski klub Vojvodina ponosan je na svoj ženski deo tima, jer su takmičarke tokom godine donele najveći broj medalja kako za svoj klub, tako i za reprezentaciju Srbije, za koju su prošle godine nastupale njihove tri takmičarke. Među njima je bila i 17-godišnja Anđela Ilić koja već dve godine trenira u ovom klubu.

Pojedinačno prvenstvo Vojvodine u boksu biće održano 6. i 7. marta od 13 časova u stonoteniskoj i bokserskoj sali na SPENS-u, po prvi put u dva ringa, ali na žalost, ovaj put, zbog epidemije korona virusa bez publike.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.