Pojačanje u Voši

VIDEO K9: Na pripreme u Tursku otputovali su i novi igrači Fudbalskog kluba Vojvodina. Mladi i željni dobrih rezultata trebalo bi da budu dobro pojačanje u polusezoni koja je pred njima, smatraju u upravi kluba. Među njima su i neka poštovaocima Voše već poznata imena.

711

Ambicije Fudbalskog kluba Vojvodina uvek su velike, rekao je predsednik kluba prilikom predstavljanja novih igrača. Novi igrači treba da ojačaju sastav, ali i da naprave korak bliže ka ciljevima koji su postavljeni.

“Ovim nije završen prelaz igrača za Vojvodinu. Očekujem da u razgovoru sa gospodinom Lalatovićem, sa kojim smo konstatovali da na još dve do tri pozicije, pokušamo da dovedemo igrače koji će biti adekvatna pojačanja za Vojvodinu”, rekao je Zoran Šćepanović, predsednik FK “Vojvodina”.

Šćepanović je istakao da je ovo samo pojačanje konkurencije, što ne znači da se bilo kome od novih igrača garantuje mesto u timu. Vojvodina pre svega gleda budućnost kluba, a od dobre i kvalitetne igre zavisi i ostvarenje cilja, a to je u ovom trenutku kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ekipi Vojvodine za sada su se priključili Milan Stepanov i Dejan Meleg, koji su i prve fudbalske korake napravili u Vojvodini, kao i novi igrači Milan Milinković, Filip Malbašić, Nemanja Miletić i Dušan Jovanić.

“Samo ću reći jednu stvar, da je jako lep osećaj posle 10 godina se vratiti u klub u kom sam napravio prve neke ozbiljne korake, gde sam prošao celu školu i, jednostavno, može se reći da sam dete Vojvodine i tako se i osećam”, rekao je Stepanov.

 

“Kada se postavilo pitanje da se vratim u Srbiju, da nastavim karijeru ovde, nikada nisam dovodio u pitanje koji će to klub da bude. Kao što znate, ovde sam proveo 6 godina u omladinskom pogonu i u prvom timu par utakmica. Vraćam se kući i imamo velike ambicije, kao i ja, tako i ostatak tima, verujem”, naveo je Meleg.

 

“Moja očekivanja u Vojvodini su velika, pošto sam svesan u koji klub sam došao i koja su očekivanja ovde. Naravno, to je vrh tabele i, ako Bog da, osvajanje Kupa ove godine, na leto, naravno, Evropa. Što se mene tiče, ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri, jer sam svestan koja je veličina ovog kluba i koje su njihove ambicije, a na meni je da se što bolje spremim i uklopim”, izjavio je Milinković.

 

“Što se nekih mojih ambicija tiče, ja mislim da ono što je meni predočeno, to je cilj da se osvoji taj Kup, odnosno, da se dogura što je više moguće, jer u prvenstvu je taj neki vrh tabele cilj, pokušaćemo svi da to tako i uradimo”, kazao je Filip Malbašić.

 

“Pre desetak dana sam došao ovde u klub koji je s velikom tradicijom. Očekujem iskreno da ćemo biti među prve tri ekipe i da ćemo osvojiti Kup”, istakao je Nemanja Miletić.

 

“Koliko vidim pravi se ozbiljna ekipa. Mislim da su realne šanse da napravimo neki rezultat vredan pažnje u ovoj sezoni što mislim da možemo da uradimo. Ja ću dati sve od sebe da opravdam poverenje koje sam dobio od šefa i od Uprave što su me doveli i nadam se najboljem ovde”, rekao je Dušan Jovanić.

Predsednik kluba je podsetio da su se neki od igrača samo vratili u Vojvodinu, dok su drugi došli sa velikim ambicijama da u Vojvodini ostave dubok trag i da kasnije svoje karijere nastave u velikim evropskim klubovima, što je prema njegovim rečima, legitimna i ispravna želja svih mladih igrača.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.