POJAČANJA I ODLASCI U FKV

820

(VIDEO K9) Cilj fudbalskog kluba Vojvodina jeste da bude u vrhu srpskog fudbala. Zbog toga grade jak tim i prave raspodele. Pojačanja su stigla, o nekima se spekuliše, a neki od igrača i odlaze. 

Nakon informacije da Vojvodina razmišlja o pojačanju u vidu dvojice nekadašnjih igrača Partizana, oglasio se sportski direktor Vojvodine, Saša Drakulić. Zvanični sajt kluba prenosi da je potpuna neistina da se pregovara sa Robertom Žukom.

U pojedinim medijima pojavila se informacija da Vojvodina pregovara sa nekadašnjim vezistima Partizana,  i Simonom Vukčevićem nije interesantan zbog godina. Što se tiče Simona Vukčevića, dodao je da su imali razgovore pre mesec dana, ali da je realizacija daleko. Da Vojvodina ipak sarađuje sa nekadašnjim crno – belima potvrđuje i učešće Stefana Babovića, u prijateljskom meču protiv ČSK . Drakulić je za njega rekao da je iskusan i da bi značiotimu. Pregovori i dalje teku. 

A tim je napustio mladi štoper Vojvodine Vladimir Kovačević. On će  karijeru nastaviti u redovima subotičkog superligaša Spartak Zlatibor voda. U klubu su se složili da je po njega mnogo bolje da ode tamo gde će imati veće šanse da igra i da se dalje razvija, piše zvaniči sajt.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.