Pojačana kontrola saobraćaja od 25. aprila

VIDEO K9: Vozači pred prvomajske praznike mogu očekivati pojačanu kontrolu saobraćaja u okviru međunarodne ROADPOL akcije.

0
5

Saobraćajna policija od 25. aprila do 1. maja sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i sankcionisanje prekršaja prekoračenja brzine, saopšteno je iz MUP-a.

U tom periodu će svakodnevno biti angažovani svi raspoloživi uređaji za merenje brzine kretanja – ručni radari, radari u sistemima video-nadzora i uređaji u presretačima, dok će na auto-putevima biti merena i prosečna brzina kretanja vozila.

U sklopu ove akcije, koja se realizuje u saradnji sa organizacijom ROADPOL, saobraćajna policija će u sredu, 1. maja, od ponoći, realizovati akciju „Speed Marathon“, tokom koje će na najvažnijim putnim pravcima brzina biti merena neprekidno u trajanju od 24 časa.

Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo je građane da daju doprinos efikasnijem sprovođenju akcije i podizanju bezbednosti saobraćaja tako što će predložiti deonice puteva na kojima će pripadnici saobraćajne policije kontrolisati brzinu. Predlozi treba da sadrže preciznu lokaciju, odnosno putni pravac u naselja ili van njega.

Predlozi se mogu poslati na mejl adresu Uprave saobraćajne policije usp@mup.gov.rs najkasnije do srede, 24. aprila.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.