GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA

633

(VIDEO K9)Tokom vikenda na graničnim prelazima u Srbiji čekalo se i po nekoliko sati. Prema izveštajima Auto moto saveza Srbije, vikend je prošao u znaku do sada najveće smene turista i velikog broja vozila u ovoj letnjoj turističkoj sezoni što i jeste bio uzrok zastoja. Od jutros, situacija je nešto bolja.

Na graničnim prelazima zadržavanja traju oko 30 minuta, osim na Graničnom prelazu Horgoš gde se na ulazu u Srbiju čeka oko 60 minuta, kao i Graničnom prelazu Batrovci, gde se prilikom ulaska u Srbiju čeka od 30 do 60 minuta.
Kako je saopštio jutros Auto moto savez Srbije na naplatnim stanicama za sada nema zadržavanja, a na putevima je manji broj vozila, ali je i dalje pojačan intenzitet saobraćaja ka Makedoniji i Crnoj Gori.

Prema prognozi metereologa, i danas se očekuju visoke dnevne temperature, pa se savetuje vozačima da se za putovanja izbegavaju najtopliji deo dana i da se tokom putovanja prave češće pauze.Savetuje se svim vozačima da, ukoliko planiraju putovanje, prekontrolišu i pripreme svoje vozilo na vreme i da pribave sva obavezna međunarodna dokumenta koja su im potrebna za nesmetani boravak u inostranstvu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.