Pojačan priliv migranata

VIDEO K9: Pojačan priliv migranata evidentan je i na teritoriji Šida, a pripadnici MUP-a se svakodnevno brinu da se naši građani osećaju bezbedni i zaštićeni, izjavio je ministar policije koji je jutros obišao policijske slušbenike u ovoj opštini.

6

Pripadnici policije jutros su na području Šida sproveli akciju pronalaska iregularnih migranata. Policijske službenike obišli su direktor policije Vladimir Rebić i ministar Aleksandar Vulin, koji je tom prilikom poručio da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova svakodnevno brinu da građani Šida i svi građani Srbije budu zaštićeni i da njihov svakodnevni život ne trpi zbog posledica migrantske krize.

Jutrošnja akcija izvedena je na potezu Neprečava u Mesnoj zajednici Batrovci, a patrole svakodnevno pronalaze u gradu i na prilazu gradu Šidu grupe iregularnih migranata koje dovode u prihvatne centre Adaševci i Principovac, rekao je ovom prilikom načelnik Odeljenja policije PU Sremska Mitrovica.

Stojanac je naveo da se kriminal u migrantskoj populaciji uglavnom odnosi na njihove međusobne sukobe te da nisu zabeleženi slučajevi napada na naše građane i istakao da policija, po svim prijavama, postupa u skladu sa Krivičnim zakonikom Republike Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.