Pogodnosti za penzionere u oblasti bankarskih i usluga osiguranja

VIDEO K9: Protekli vikend u Nišu bio je u znaku sedmog po redu Sajma za penzionere. Tim povodom potpisan je protokol o saradnji „Dunav osiguranja“, Banke „Poštanska štedionica“ i Saveza penzionera Srbije.

114

U okviru 7. Sajma za penzionere proteklog vikenda u Nišu potpisan je protokol o saradnji Kompanije „Dunav osiguranje“, Banke „Poštanska štedionica“ i Saveza penzionera Srbije.

Ovim protokolom precizirano je da će Banka i „Dunav osiguranje“, u saradnji sa Savezom penzionera, pripremiti paket bankarskih usluga i usluga osiguranja namenjenih članovima Saveza, te da će organizovati kontinuiranu edukaciju za efikasnije upoznavanja penzionera sa savremenim tehničkim rešenjima u oblasti bankarstva i osiguranja.

Poverenje koje je Savez penzionera Srbije ukazao Dunav osiguranju i Poštanskoj štedionici je, kako je ovom prilikom rečeno, plod višedecenijske dobre saradnje koja je ovim protokololom podignuta na institucionalni nivo.

“Dunav osiguranje danas osigurava oko 180.000 penzionera, sarađuje sa preko 160 udruženja penzionera, a istovremeno u partnerstvu sa Poštanskom štedionicom osigurava preko 50.000 kreditnih linija koje su prevashodno usmerene ka kreditiranju penzionera”, izjavio je Mr Mirko Petrović, predsednik IO Dunav osiguranja.

“Ovo nikako neće biti slučaj nekakvog deklarativnog potpisivanja, već će svaki član Udruženja penzionera Srbije koji aplicira za bilo koji proizvod u Banci Poštanskoj štedionici imati određene pogodnosti. biće dovoljno da samo donese člansku kartu da je u Udruženju penzionera ili da donese penzioni ček na kojem se vidi obustava da plaća članarinu, a naša je obaveza da omogućimo da takvim klijentima, takvim penzionerima damo puno pogodnosti”, kazao je ovim povodom Bojan Kekić, predsednik IO Banke Poštanske štedionice.

Dvodnevni sajam u Nišu osmišljen je kao mesto susreta pripadnika starije populacije na kojem su posetiocima predstavljene usluge u oblastima socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, zdravlja, edukacije, volontiranja, zdrave ishrane, rekreacije i hobija, stvaralaštva, putovanja, osiguranja i bezbednosti kao i iz oblasti pravne zaštite.

Sajam penzionera u Nišu obišao je i ministar zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić, koji je između ostalog rekao da bi bilo dobro da subota ili nedelja bude namenjena popustima koji bi penzioneri mogli da ostvare pri kupovini roba i usluga.

Penzioneri su na sajmu u Nišu takođe mogli da se upoznaju sa brojnim medicinskim, farmakološkim i prehrambenim proizvodima, preparatima i uslugama, a u okviru manifestacije upriličena je i izložba proizvoda zemljoradničkih i poljoprivrednih zadruga ovog dela Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.