Podsticaji za kupovinu bicikla

VIDEO K9: Objavljena je preliminarna rang lista Gradske uprave za zaštitu životne sredine organizacija od kojih će jedna dodeljivati podsticaje za nabavku novih bicikala početkom ove godine.

0
28

Gradska uprava za zaštitu životne sredine objavila je preliminarnu rang listu koju čine organizacije od kojih će jedna dodeljivati podsticaje za nabavku novih bicikala početkom ove godine.

Na listi su Društvo za promociju prirode Srbije, Sportsko udruženje za ekstremne sportove “Buxiland” iz Bukovca, kao biciklistički klub „Dubl“ koji je prošle godine stekao iskustvo u deljenju podsticaja, kroz partnerstvo sa Novosadskim ekološkim centrom.

Kada je reč o prolećnoj turi podsticaja, ona bi trebalo da bude gotova do kraja maja, što bi značilo 1.800 novih bicikala, odnosno, ukupno 3.400 novih bicikala na ulicama našeg grada, uzimajući u obzir i prethodne konkurse.

Grad Novi Sad je ove godine izdvojio 18 miliona dinara u ove svrhe i oko dva miliona dinara za troškove izabranog udruženja koje će sprovesti postupak podele subvencija sugrađanima.

Pravo da učestvuju na konkursu imaju svi građani na teritoriji Novog Sada koji, kao ni članovi njihovih porodica, do sada nisu dobili ova sredstva prethodnim konkursima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.