Podrška stonoteniserima sa invaliditetom

VIDEO K9: Stonoteniski klub za osobe sa invaliditetom "Spin" posetili su ministar sporta i omladine Vanja Udovičić, kao i predstavnici gradske administracije koji su razgovarali kako o uslovima u samom klubu, tako i o stanju u stonom tenisu, kao i u sportu za osobe sa invaliditetom uopšte.

503

Istaknuto je da postoji volja da se sve ne završi sa ovom jednom posetom kako bi se uspostavila što bolja komunikacija između sportista i predstavnika ministarstva.

[quote_box_center]Članovi stonoteniskog kluba “Spin” su prilikom ove posete istakli segmente funkcionisanja i organizacije svog kluba koje smatraju prioritetnim za unapređivanje. Ponajviše, to se odnosi na sistemski rad sa mlađim kategorijama.[/quote_box_center]

Ministar sporta i omladine prilikom ove posete istakao važnost pre svega podizanja svesti o značaju sportista sa invaliditetom. Takođe, on je istakao da su oni i njihovi rezultati tu ne samo da budemo na njih ponosni, nego i da se na njih ugledamo.

Stonoteniski klub za osobe sa ivaliditetom “Spin” jedan je od najuspešnijih u našoj zemlji, sa značajnim rezultatima i na međunarenoj sceni. Ovakve posete trebalo bi dodatno da poboljšaju uslove kako bi se nastavilo sa sjajnim rezultatima i u budućnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.