Podrška samohranim roditeljima

VIDEO K9: Samohrani roditelji koji imaju određene probleme sa decom u subotu će imati priliku da dobiju besplatnu psihološku pomoć i savete psihologa i dečijih psihoterapeuta.

0
153

Samohranim roditeljima nije uvek lako da prepoznaju, definišu i reše probleme koje imaju sa svojom decom.

Podršku, savete i dragocenu pomoć stručnjaka imaće priliku da dobiju u subotu u Dečijem kulturnom centru, u Ive Lole Ribara 6, na besplatnim radionicama organizovanim za samohrane roditelje, kao i za decu uzrasta 7 do 15 godina. Rad se sastoji od savetodavnog razgovora sa samohranim roditeljima i paralelno grupnog, a po potrebi i individualnog rada s njihovom decom.

Na ovaj način deca i roditelji moći će efikasnije da se suoče sa problemima kao što su razvod, rastava ili gubitak jednog roditelja te da nauče da se uspešno prilagode novonastalim okolnostima.

Savetovalište i radionice vode stručna lica, psiholozi i dečiji psihoterapeuti sa radnim iskustvom u obrazovanju i socijalnoj zaštiti. Prijave za savetovalište i radionice su obavezne i mogu se zakazati putem fejsbuka ili slanjem SMS-a na broj 069/633 096.

Ove radionice psihološke podrške samohranom roditeljstvu su nastale na inicijativu Fondacije Deci na dar Novi Sad koju su finansijski podržali grad i pokrajina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.