Podrška ratnim vojnim invalidima

VIDEO K9: Članovi Saveta za osobe sa invaliditetom prihvatili su Predlog odluke o Programu stambene podrške, kao i  Predlog odluke o umanjenju obaveza plaćanja komunalnih usluga borcima I kategorije za sledeću godinu. I ovaj predlog odluke upućen je na razmatranje odbornicima Novog Sada.

0
24

Prema Predlogu odluke o Programu stambene podrške ratnim vojnim invalidima, odnosno borcima I kategorije  koji su bili učesnici rata na teritoriji Kosova i Metohije od 24. marta do 26. juna 1999. godine, koji ispunjavaju uslove, sledeće godine biće dodeljeni stanovi u javnoj svojini Grada Novog Sada u Novom Sadu u Ulici Kisačka broj 55.

Predloženom odlukom predviđeno je da je korisnik stambene podrške, lice koje je državljanin Srbije i ima prebivalište na teritoriji Novog Sada, koje je bez stana ili porodične kuće, a koje nema dovoljno sredstava da obezbedi stan ili porodičnu kuću na tržištu za sebe ili za sebe i svoje porodično domaćinstvo.

Ovaj predlog o stambenoj podršci prihvatili su članovi Saveta za osobe sa invaliditetom i uputili ga na dalje razmatranje Skupštini grada.

Pored ovog, ukoliko na Sednici Skupštine budu usvojen, borci bi prema Predlogu odluke o umanjenju obaveza plaćanja komunalnih usluga, trebalo da tokom sledeće godine račune za komunalije plaćaju 20% manje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.